Αρχική Σελίδα

SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

Εταιρικό Προφίλ

Η οπτικοηλεκτρονική Co. τεχνολογίας ShenZhen KAILITE, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2009 που είναι επαγγελματικός οδηγημένος κατασκευαστής επίδειξης στην παραγωγή, την έρευνα και την ανάπτυξη και τις πωλήσεις. η επιχείρηση βρίσκεται σε Baiwang δεύτερος βιομηχανικό η Κίνα.

 

Μετά από την προσπάθεια και την ανάπτυξη επτά ετών, τώρα έχουμε γίνει ένας από τους κύριους οδηγημένους κατασκευαστές και τους προμηθευτές οθόνης στην Κίνα, τα υπάρχοντα τυποποιημένα κτήρια εργοστασίων της επιχείρησης και διάφορη καλά εξοπλισμένη σύγχρονη αυτόματη γραμμή συνελεύσεων. Τέτοιος έχει τη μηχανή 8 μεγάλης τοποθέτησης SONY, τη μηχανή τοποθέτησης ταχύτητας YMAHA, την αυτόματη εκτύπωση κολλών ύλης συγκολλήσεως και διάφορο επαγγελματικό εξοπλισμό παραγωγής.

 

Έχουμε προϊόντα επίδειξης των οδηγήσεων πλήρης-χρώματος σειράς, όπως η επίδειξη των εσωτερικών πλήρων οδηγήσεων χρώματος (P2.5、 P3、 P3.91、 P4、 P4.81、 P5、 P6、 P7.62、 P10) και η επίδειξη των υπαίθριων πλήρων οδηγήσεων χρώματος (P5、 P6、 P8、 P10). όπως και

μερικά άλλα προϊόντα όπως η κορυφή ταξί οδήγησαν την επίδειξη στάση που διαφημίζει την οδηγημένη οθόνη Οδηγημένος θάλαμος κ.λπ. του DJ.

 

Η single-minded εστίαση της επιχείρησης στις οδηγήσεις επιδεικνύει την τεχνολογία παραγωγής products.professional, ποιότητα παραγωγής. Τα προϊόντα έχουν περάσει ISO9001, τη διεθνή πιστοποίηση συστημάτων ποιοτικών προτύπων σειράς ISO2000, καθώς επίσης και τη FCC, ROHS, το CE και άλλη διεθνή πιστοποίηση βιομηχανίας. Τα προϊόντα εξ:άγω στην ΕΕ, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, τη Νότια Κορέα, νότος και τη Βόρεια Αμερική και άλλες χώρες.

 

Αποτελούμε το προσωπικό εκπαίδευσης και διαχείρισης κολλεγίων 80%, και υπάρχει ένα εθνικό προηγμένο διοικητικό πρότυπο. Σύμφωνα με τη στρατηγική ανάπτυξης επιχείρησης, η επιχείρηση έχει το τμήμα πωλήσεων, το τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής, το τμήμα χρηματοδότησης, το εμπορικό τμήμα τμημάτων και μεταπωλήσεων διοικητικών μεριμνών τμημάτων και άλλους υπο- τομείς

 

Ο στόχος KAILITE είναι να παρασχεθούν οι πελάτες τα σταθερά ποιοτικά προϊόντα! Αφήστε τη ψυχική ηρεμία πελατών.
Έτσι η φήμη της επιχείρησής μας στη βιομηχανία είναι πολύ καλή αυτά τα έτη, έχουμε πολλούς παλαιούς πελάτες επίσης. έτσι εάν έχετε τις ανάγκες, ακριβώς μας ελάτε σε επαφή με! και μας εμπιστευθείτε, δεν θα σας αφήσουμε κάτω!

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας
  • Νέα

Τον Ιούλιο του 2009, η ΟΠΤΙΚΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ SHENZHEN KAILITE, ΕΠΕ ιδρύθηκε σε Shenzhen Κίνα. συμμετέχουμε κυρίως στην παραγωγή, την έρευνα και την ανάπτυξη, πωλήσεις της επίδειξης των οδηγήσεων.

 

Τον Αύγουστο του 2010, έχουμε προσθέσει διάφορες γραμμές παραγωγής και λίγο περισσότερο Smd και άλλες μηχανές τοποθέτησης, στο ίδιο χρόνο, εμείς οργάνωση το τμήμα εξωτερικού εμπορίου και αρχίσαμε να επεκτείνουμε τις υπερπόντιες αγορές.

 

Το 2012, η ομάδα εξωτερικού εμπορίου μας έχει αναπτυχθεί σε 20 ανθρώπους, οι ετήσια πωλήσεις έφθασαν σε 30 εκατομμύριο δολάρια. Τα προϊόντα εξάγονται κυρίως στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία, και μερικές χώρες στη Μέση Ανατολή.
Συγχρόνως λόγω της ποιότητας και της σταθερότητας των προϊόντων, έχουμε κερδίσει μια καλή φήμη πελατών.

 

Στο octomber το 2013, η συνολική έκταση της επιχείρησής μας που επεκτάθηκε από τα αρχικά 1000 τετραγωνικά μέτρα στα τρέχοντα 3000 τετραγωνικά μέτρα, ο συνολικός αριθμός των υπαλλήλων έφθασε σε 250 ανθρώπους. Όπως ο προϊστάμενός μας είπε: «Η επιχείρησή μας θα απαριθμηθεί σύμφωνα με το ρυθμό της ανάπτυξης», ο οποίος ήταν ένα συναρπαστικό έτος.

 

Το Μάιο του 2014, έχουμε εισαγάγει 10 αυτόματες μηχανές παραγωγής, η αποδοτικότητα παραγωγής βελτιώνεται πολύ. το κόστος παραγωγής μειώνεται, έτσι έχουμε πολύ πλεονέκτημα τιμών. Στο ίδιο χρόνο, οι ετήσια πωλήσεις μας έφθασαν σε 2000 εκατομμύριο δολάρια.

 

Τον Απρίλιο του 2015, αρχίζουμε να μπαίνουμε στην αγορά επίδειξης των μικρών οδηγήσεων πισσών, αυτό είναι η τάση του μέλλοντος. Έτσι βάζουμε πολύ σε αυτήν την περιοχή
Συγχρόνως επίσης συνάντησε πολλές δυσκολίες, αλλά αυτό είναι ο μόνος τρόπος στην επιτυχία

 

SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD
SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD
SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD
SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD
SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD
SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD
SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : KAILITE

Αριθμός Υπαλλήλων : 130~150

Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-10,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD Πιστοποιήσεις
Εσωτερική Full Color οθόνη LED

110 - οι επιδείξεις των εσωτερικών οδηγήσεων 220V P4 με υψηλό αναζωογονούν το ποσοστό 62500 σημεία/Sqm

HD το εσωτερικό ενοίκιο οδήγησε την οθόνη για το σταθμό τρένου/τον αερολιμένα, πίσσα εικονοκυττάρου 2.5mm

Ο πλήρης κινηματογράφος χρώματος P6 οδήγησε την εσωτερική χρήση τηλεοπτικής επίδειξης, η καλή ζωτικότητα επίδρασης παρουσιάζει

Επιδείξεις των ελαφριών εσωτερικών οδηγήσεων για το κόμμα γευμάτων με τη μαύρη ανίχνευση 1/32 τσιπ κραμάτων αργιλίου

Υπαίθρια πλήρες χρώμα οδήγησε εμφάνισης

Στεγανοποιήστε την οθόνη επίδειξης των υπαίθριων επίδειξης 8mm οδηγήσεων πινάκων μεγάλων για την επιχείρηση

Ενέργεια - υπαίθριο οδηγημένο ενοίκιο οθόνης αποταμίευσης P4.81 με το γραφείο σιδήρου 500 * 1000mm

Το φωτεινό πλήρες χρώμα οδήγησε τις υπαίθριες υπαίθριες οδηγημένες επιδείξεις P4.81 οθονών διαφήμισης

Η ανθεκτική 5mm υπαίθρια διαφήμιση οδηγημένη επίδειξη, οδήγησε τη FCC ROHS CE τηλεοπτικής επίδειξης

RGB LED module

Υψηλής ανάλυσης P6 RGB οδηγημένη ενότητα 32 οθόνης ενότητας αδιάβροχη πλήρης οδηγημένη χρώμα * 32 σημεία

Εξατομικευμένο SMD 8mm οδήγησε την ενότητα P8 RGB με το fullcolor SMD3535 256 * 128mm

IP65 πίσσα 6mm RGB οδηγημένη ενότητα, υπαίθριες οδηγημένες SMD3535 τηλεοπτικές επιτροπές φιλικές προς το περιβάλλον

Διευθετήσιμα 3 σε 1 ενότητα των εσωτερικών οδηγήσεων P3 RGB, επιτροπή πινάκων των υψηλών οδηγήσεων φωτεινότητας SMD2121

Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας rgb οδηγημένη οθόνη προμηθευτής. © 2016 - 2023 rgbledscreen.com. All Rights Reserved.